• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Pyhtään kunnan kulttuuristipendi / jatkoaika

22.07.2019

Ehdotuksia stipendin saajaksi voi vielä tehdä vapaamuotoisella kirjallisella esityksellä su 28.7.2019 asti kunnanviraston postilaatikkoon tai s-postiin kunnanvirasto@pyhtaa.fi

Pyhtään kunnan Kulttuuristipendi

Pyhtään kunnalla on pitkä ja vivahteikas historia, johon on mahtunut tekijöitä ja tapahtumia monessa eri lajissa. Pyhtään kulttuuri on ollut monipuolista ja näin jatkuu edelleen. Pyhtään kulttuuri ryhtyy jakamaan Kulttuuristipendiä kulttuurin tekijöille. Tällä stipendillä halutaan kiittää ja huomioida jo tehtyä/toteutettua kulttuuritoimintaa, joka rikastuttaa pyhtääläisyyttä tai tuo esiin Pyhtäätä paikkana kartalla.

Kulttuuristipendi voidaan myöntää henkilöille, yhdistyksille, seuroille, yhteisöille, organisaatioille vuosittain edellisen vuoden kulttuurisaavutusten perusteella. Stipendiin oikeuttavaksi saavutukseksi katsotaan yksittäisen kulttuuritoimijan, yhdistyksen tai seuran oma toiminta tai osallistuminen johonkin suurempaan kokonaisuuteen kotipaikkakunnalla, lähiseudulla, Suomessa tai ulkomailla. Saavutus voi olla esimerkiksi esine, taideteos, kirja, järjestetty tapahtuma, esitys tai jotakin muuta. Saajalla pitää olla väestökirjalain mukainen kotipaikka Pyhtään kunnassa kulttuuriteon tapahtumahetkellä.

Ehdotuksen stipendin saajaksi voi tehdä Pyhtään kulttuuri- ja matkailusihteerille vuosittain vapaamuotoisena kirjallisena esityksenä. Hakemus jätetään kunnanviraston postilaatikkoon tai lähetetään kunnanvirasto@pyhtaa.fi . Kulttuuri- ja matkailusihteeri tekee ehdotuksen stipendin saajista kunnanhallitukselle, joka tekee lopullisen päätöksen. Tänä vuonna Kulttuuristipendit jaetaan Pyhtään Saaristomarkkinoiden avajaistilaisuudessa 16.8. perjantaina klo 18.