• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Pyhtäälisä kilpailee Suomen mestaruudesta kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa

04.04.2017

Pyhtäälisä, Pyhtään kunnan markkinointikampanja, on valittu semifinaaliin 12 parhaimman joukkoon kilpailemaan Suomen mestaruudesta kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa. Kilpailuun osallistui yhteensä 38 työtä. Palkinnot jaetaan kuntamarkkinoinnin Piiri-yhteistyöverkoston tapahtumassa Kouvolassa 17. toukokuuta.

- Pyhtäälisä oli kohdennettu pääkaupunkiseudulla asuville perheille. Heille markkinoitiin Pyhtäätä  esittelemällä mitä kaikkea Pyhtäällä saisi samalla rahalla asumisen lisäksi verrattuna Helsingin asuinkustannuksiin. Verkkosivuilla tarjottiin vaihtoehtoina mm. alpakkalaumaa pihalle, urheiluautoa tai vaikkapa Bob Dylanin yksityiskonserttia, kertoo kunnanjohtaja Olli Nuuttila.

- Kampanja toteutettiin yhteistyössä Mediatehdas Dakarin kanssa. Kanavina käytettiin pyhtaalisa.fi -verkkosivuja, banberimainontaa verkossa, radiomainontaa ja sosiaalista mediaa, luettelee Nuuttila.

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun tavoitteena on kehittää markkinointi- ja viestintäosaamista kunta-alalla nostamalla esille oivaltavaa ja tuloksellista markkinointia ja viestintää. Kilpailu järjestettiin nyt 12. kerran.

Kilpailu on osa Piiri-verkoston toimintaa. Piiri-verkosto on avoin ja maksuton yhteistyö- ja kehittämisverkosto kuntien, seutujen ja alueiden markkinointi- ja viestintäosaamisen vahvistamiseksi. Verkoston takana ovat kunta- ja seutumarkkinoinnin kehittämistyötä tekevät järjestöt: Suomen Kuntaliitto, Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt SEKES ry sekä Suomen matkailuorganisaatiot SUOMA ry. Piiri-verkoston yhteistyöyrityksiä ovat Helsingin Sanomat, Otavamedia, Kuntalehti ja Kommuntorget.

Kilpailun voittava työ saa Kuntamarkkinoinnin Suomen mestarin tittelin. Tuomaristo jakaa kulta-, hopea- ja pronssisijoille yltäneille kilpailutöille lisäksi kampanjanäkyvyyttä yhteistyöyritysten kautta. Tuomaristo voi lisäksi jakaa kunniamainintoja.

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun shortlista aakkosjärjestyksessä

Arktinen Hillakylä, Ranuan kunta,
Asennemuutoksella asukkaita, Kyyjärven kunta
Autonvaihtoviikot -kampanja, Turun seudullinen joukkoliikenne
Elämäsi valinta -valinnanvapauskampanja, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Kesäreportterit Naantalissa, Naantalin Matkailu Oy
Lempäälän Idea, Lempäälän kunta
Mäntsälän kuntamarkkinointia, Mäntsälän Yrityskehitys Oy
Onnistujanaiset, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Porukka, Lahden kaupunki
Porvoo muuttaa tarinat tatuoinneiksi, Porvoon kaupunki
Pyhtäälisä, Pyhtään kunta
Siisti Iisalmi ja pyöräilyn ja kävelyn asennekasvatushanke, Iisalmen kaupunki

 

Lisätietoja:
Kunnanjohtaja Olli Nuuttila  043 820 1000, olli.nuuttila@pyhtaa.fi