• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Mediatiedote 17.5.2018

17.05.2018

OLLI NUUTTILA LUOPUU PYHTÄÄN KUNNANJOHTAJAN VIRASTA

Pyhtään kunnanjohtaja Olli Nuuttila on tänään jättänyt valtuustolle eroilmoituksen kunnanjohtajan virasta. Viimeinen virantoimituspäivä on 31.1.2019. Käytännössä hän jää pois nykyisistä töistä marraskuun puolivälissä.

- Olen loppuvuodesta ollut Pyhtään kunnanjohtajana yli kuusi vuotta. Kun otin tehtävän vastaan, ajattelin että viisi vuotta voisi olla sopiva aika. Pitkään samassa tehtävässä toimiessa on vaara, että asiat rutinoituvat ja uudistuminen kärsii. Ja vain uudistumalla Pyhtää voi menestyä tulevina vuosina, toteaa Olli Nuuttila.

Nuuttila kokee, että Pyhtää on kyennyt uusiutumaan hänen kunnanjohtajakaudellaan. Kunta on hakenut laatua ja kustannustehokkuutta muun muassa ulkoistuksilla. Kunta on myös käynnistänyt rohkeiden markkinointikampanjoiden sarjan, jolla Pyhtäätä on tehty tunnetuksi.

Kunnanhallitus tulee käynnistämään uuden kunnanjohtajan haun ensi viikolla. Tavoitteena on saada hakijoiden hakemukset sisään vielä kesäkuun aikana ja varsinainen haastattelu- ja valintaprosessi elokuussa. Valtuuston on määrä valita uusi kunnanjohtaja 10.9.2018.

- Olen tullut ikään, jolloin voisin jäädä viettämään eläkepäiviä. Tulen kuitenkin jatkamaan työntekoa jossakin muodossa, mutta tarkemman suunnitelman teen vasta loppuvuodesta. Tässä on hyvä muistuttaa itseään sanonnalla ”vierivä kivi ei sammaloidu”, pohtii Olli Nuuttila.

 

Lisätietoja:  

Kunnanjohtaja Olli Nuuttila, puh. 043 820 1000, olli.nuuttila@pyhtaa.fi
Kunnanhallituksen puheenjohtaja Jyrki Metsola, puh.  0400 427 796, jyrki.metsola@pyhtaa.fi