• Suomi
  • Svenska
  • English
  • Русский

Matematiikan lisäkurssi 2018

30.05.2018

Matematiikasta harmaita hiuksia? Lukiomatematiikkaan valmistava kesäkurssi 2018 auttaa! 3.5.2018

Kouvolassa 4.-8.6. ja 31.7.-1.8.2017 järjestettävälle LMVKK:lle (Lukiomatematiikkaan valmistavalle kesäkurssille) pääsee vielä mukaan, ota mahdollisuudesta koppi!

LUMA-keskus Saimaa tarjoaa taas kerran mahdottoman hauskan lukiomatematiikkaan valmistavan kesäkurssin (LMVKK) kesällä 2018 Kouvolassa. Kurssi on rakennettu etenkin tulevana syksynä lukio-opintoja suunnitteleville, mutta se soveltuu aivan yhtä hyvin myös matematiikan taitojen kehitystä kaipaavalle jo lukiossa opiskeleville ja muille yläkoulun matematiikkataitojen petrausta kaipaaville opiskelijoille.

Tällä kurssilla aika ei tule käymään pitkäksi tai pipo kiristämään päätä. Kurssisalimme on aina täyttynyt hyvin iloisesta puheensorinasta, välillä äänten rantautuessa myös ulkoilmaan ilomielisten- ja matemaattishenkissten kisojenkin muodossa.

Kaikkien kesän 2018 kurssilaisten iloksi, avaamme jokaiselle kesäkurssille 2018 osallistumista halajavalle tarveharkintaisen vähävaraishaun tukistipendille. Stipendillä katetaan opiskelijalle maksuvapaa pääsy LMVKK kurssille. Tutustu stipendiohjeisiin!!

Ilmoittautumiset vapaamuotoisesti sähköpostilla: olli-pekka@lmvkk.fi
Puhelinnumero lisätiedusteluja varten: Olli-Pekka Hämäläinen, 040 – 748 5803
Lisätietoja aikatauluista ja kurssistamme: www.lmvkk.fi